Nieuws
Agenda

October 22, 2019

Zorgvernieuwing vindt plaats op tal van fronten, in projecten en activiteiten. Wat en hoe precies lees je in de meest recente nieuwsbrief.  

October 16, 2019

Vijf jaar geleden was het project InnovatieFabriek het startsein voor wat vandaag de GezondheidFabriek is. Omroep Flevoland wijdde er een mooi item aan. Wij zijn op de goede weg! Maar samenwerken is moeizaam.

Inderdaad blijkt in de praktijk innoveren in zorg en welzijn...

July 16, 2019

Ook leren van ervaringsdeskundigen? In de nieuwsbrief van project FieldLabs lees je hoe.

June 24, 2019

Confucius zei 'Vertel het mij en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken'. Dit is precies waar ze het nieuwe skillslab voor gaan inzetten. Door leerlingen te laten oefenen met moderne technologie i...

Please reload

In gezondheidtechnologie is altijd iets te doen

Op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen?

Check out deze agenda's:

Please reload

Voorbije evenementen

Jun 05, 2019

Zorgbehoefte voorspellen, welvaartsziekten voorkomen, langer zelfstandig thuis wonen: het kán door de inzet van moderne technologie en slim data delen. De Amsterdam Economic Board, de Gemeente Almere en de GezondheidFabriek nodigen je uit voor een gesprek.

Mar 26, 2019

Zeehondjes, dino’s, katten en zelfs een bloempot. Wat zijn de ervaringen van gebruikers, professionals, ouders of partners? Hogeschool Windesheim en de GezondheidFabriek organiseren een seminar waar juist zij aan het woord komen. Vervolgens gaan we met ondernemers in op de implementatie en opschaling van robots.

Please reload

Nieuws archief
Please reload

nieuwe logo definitief.png