Netwerk icon.png
Nieuws
Agenda

May 27, 2020

Campus Amsterdam verbindt campussen, labs en innovatiedistricten in de metropoolregio Amsterdam om van elkaar te leren. Daar maakt de GezondheidFabriek graag gebruik van. Zie ons interview hier.

 

.

May 26, 2020

Als internationaal opererende innovatieclub moet je goed vindbaar zijn. Buitenlandse partners en geïnteresseerden kunnen voor informatie over de GezondheidFabriek, of HealthFactory, nu bij onze Engelse website terecht! Ook op mobiel.

October 22, 2019

Zorgvernieuwing vindt plaats op tal van fronten, in projecten en activiteiten. Wat en hoe precies lees je in de meest recente nieuwsbrief.  

October 16, 2019

Vijf jaar geleden was het project InnovatieFabriek het startsein voor wat vandaag de GezondheidFabriek is. Omroep Flevoland wijdde er een mooi item aan. Wij zijn op de goede weg! Maar samenwerken is moeizaam.

Inderdaad blijkt in de praktijk innoveren in zorg en welzijn...

Please reload

DE informatie- en activiteitenmarkt over gezondheid, plezier en welzijn in Lelystad heeft dit jaar ook een ‘digitaal innovatieplein’. Alle reden voor Woonzorg Flevoland innovaties uit het project Het eHealth Gebruikers Gilde te demonstreren, zoals illi-TV, MyWepp, Hipper en ZorgBel. Komt allen kijken en ervaren: op zaterdag 21 maart van 11.00-15.00 uur in de hal van het Stadhuis in Lelystad. 

Op de hoogte blijven?

Please reload

Voorbije evenementen

5.6.2019

Zorgbehoefte voorspellen, welvaartsziekten voorkomen, langer zelfstandig thuis wonen: het kán door de inzet van moderne technologie en slim data delen. De Amsterdam Economic Board, de Gemeente Almere en de GezondheidFabriek nodigen je uit voor een gesprek.

26.3.2019

Zeehondjes, dino’s, katten en zelfs een bloempot. Wat zijn de ervaringen van gebruikers, professionals, ouders of partners? Hogeschool Windesheim en de GezondheidFabriek organiseren een seminar waar juist zij aan het woord komen. Vervolgens gaan we met ondernemers in op de implementatie en opschaling van robots.

Please reload

Nieuws archief
Please reload

nieuwe logo definitief.png
Projecten icon.png
Kennis icon.png
Talent icon.png
lab icon.png