Netwerk icon.png
Nieuws
Agenda

May 1, 2015

Donderdag 23 april 2015 hebben Mark de Groot van BPSolutions, Jeroen van Rijswijk van ENOVATION, Bert Mooij van Funatic en Monique Coebergh van IBM een unieke samenwerkingsovereenkomst getekend met het Technology Centre Almere.

Door dit partnership met het Technology Ce...

Please reload

DE informatie- en activiteitenmarkt over gezondheid, plezier en welzijn in Lelystad heeft dit jaar ook een ‘digitaal innovatieplein’. Alle reden voor Woonzorg Flevoland innovaties uit het project Het eHealth Gebruikers Gilde te demonstreren, zoals illi-TV, MyWepp, Hipper en ZorgBel. Komt allen kijken en ervaren: op zaterdag 21 maart van 11.00-15.00 uur in de hal van het Stadhuis in Lelystad. 

Op de hoogte blijven?

Please reload

Voorbije evenementen

5.6.2019

Zorgbehoefte voorspellen, welvaartsziekten voorkomen, langer zelfstandig thuis wonen: het kán door de inzet van moderne technologie en slim data delen. De Amsterdam Economic Board, de Gemeente Almere en de GezondheidFabriek nodigen je uit voor een gesprek.

26.3.2019

Zeehondjes, dino’s, katten en zelfs een bloempot. Wat zijn de ervaringen van gebruikers, professionals, ouders of partners? Hogeschool Windesheim en de GezondheidFabriek organiseren een seminar waar juist zij aan het woord komen. Vervolgens gaan we met ondernemers in op de implementatie en opschaling van robots.

Please reload

Nieuws archief
Please reload

nieuwe logo definitief.png
Projecten icon.png
Kennis icon.png
Talent icon.png
lab icon.png