Nieuws
Agenda

June 24, 2019

Confucius zei 'Vertel het mij en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken'. Dit is precies waar ze het nieuwe skillslab voor gaan inzetten. Door leerlingen te laten oefenen met moderne technologie i...

June 13, 2019

Mede naar aanleiding van project TITTAN was dit event op 6 juni 2019 een poging gemeenten te mobiliseren samen te werken aan eHealth beleid. De praktijkvoorbeelden vertellen van obstakels en successen, ofwel de staat van vandaag.

Please reload

In gezondheidtechnologie is altijd iets te doen

Op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen?

Check out deze agenda's:

Please reload

Voorbije evenementen

Jun 05, 2019

Zorgbehoefte voorspellen, welvaartsziekten voorkomen, langer zelfstandig thuis wonen: het kán door de inzet van moderne technologie en slim data delen. De Amsterdam Economic Board, de Gemeente Almere en de GezondheidFabriek nodigen je uit voor een gesprek.

Mar 26, 2019

Zeehondjes, dino’s, katten en zelfs een bloempot. Wat zijn de ervaringen van gebruikers, professionals, ouders of partners? Hogeschool Windesheim en de GezondheidFabriek organiseren een seminar waar juist zij aan het woord komen. Vervolgens gaan we met ondernemers in op de implementatie en opschaling van robots.

Please reload

Nieuws archief
Please reload

nieuwe logo definitief.png