Project InnovCare

MyWepp Senior implementeren in Nederland

Uitdaging

De MyWepp Senior toepassing is ontwikkeld in het Europees AAL project InnovCare. Daarmee is deze technologisch robuuste oplossing, die ouderen en hun mantel ondersteunt rondom langer zelfstandig thuis wonen, er nog niet. Wat is nodig om MyWepp Senior te adopteren en succesvol naar de markt te brengen?

Oplossing

Om de projectresultaten verder te brengen heeft ZonMw een Verspreidings- en Implementatie Impuls (VIMP) toegekend. Via twee verschillende Nederlandse ‘gebruikersorganisaties’, Dementie-winkel.nl en Zorgfix Thuiszorg, gaan we met ouderen, informele en formele verzorgenden onderzoeken hoe MyWepp Senior het beste kan worden aangeboden, zowel wat betreft technologieën en functionaliteiten als bedrijfsmodel.

 

Rol GezondheidFabriek

GezondheidFabriek heeft het projectvoorstel mede ontwikkeld, voert het project management en coordineert en evalueert het implementatieonderzoek. Het project duurt 12 maanden. De lessen die worden geleerd zijn breed van toepassing op de implementatie van innovatieve ondersteunende technologie.

Initiatiefnemer

Brevidius B.V. Samen met Dementie-winkel.nl, Stichting Zorgfix Thuiszorg, GezondheidFabriek

Partners

1/1

Sponsor

1/1
nieuwe logo definitief.png