Netwerk icon.png
Uitgelichte berichten

Kick-off GWIA groot succes

February 9, 2015

Het Gezondheid en Welzijn Innovatiecentrum Almere (GWIA) is officieel van start. Met een volle zaal kunnen wij met trots terugkijken naar een geslaagde Kick-off.

 

 

 

 

Het Gezondheid en Welzijn Innovatiecentrum Almere (GWIA) is officieel van start. Met een volle zaal kunnen wij met trots terugkijken naar een geslaagde Kick-off. Met als hoogtepunt de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen Gemeente Almere en GWIA. Wethouder René Peeters van Gemeente Almere hield een toespraak over deze samenwerking en de ontwikkelingen bij de gemeente. Daarna kwam de ondertekening van een samenwerking tussen het GWIA en Windesheim Flevoland. Windesheim Flevoland Directeur Rien Komen vertelde over het belang van aansluiting tussen het bedrijfsleven en het onderwijs. Het slot vuurwerk was voor René en Elvis. Twee studenten van het Roc van Flevoland die een presentatie hielden over het door hen ontwikkelde skillslab waarin ze zorg en technologie studenten willen laten samen werken en leren. En dit skillslab gaat er echt komen!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Jouw stad gezonder met technologie en data: verslag

June 13, 2019

1/6
Please reload

Recente berichten

February 6, 2019

Please reload

Archief
Please reload

nieuwe logo definitief.png
Projecten icon.png
Kennis icon.png
Talent icon.png
lab icon.png