top of page
Uitgelichte berichten

Kick-off GWIA groot succes

Het Gezondheid en Welzijn Innovatiecentrum Almere (GWIA) is officieel van start. Met een volle zaal kunnen wij met trots terugkijken naar een geslaagde Kick-off.

Het Gezondheid en Welzijn Innovatiecentrum Almere (GWIA) is officieel van start. Met een volle zaal kunnen wij met trots terugkijken naar een geslaagde Kick-off. Met als hoogtepunt de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen Gemeente Almere en GWIA. Wethouder René Peeters van Gemeente Almere hield een toespraak over deze samenwerking en de ontwikkelingen bij de gemeente. Daarna kwam de ondertekening van een samenwerking tussen het GWIA en Windesheim Flevoland. Windesheim Flevoland Directeur Rien Komen vertelde over het belang van aansluiting tussen het bedrijfsleven en het onderwijs. Het slot vuurwerk was voor René en Elvis. Twee studenten van het Roc van Flevoland die een presentatie hielden over het door hen ontwikkelde skillslab waarin ze zorg en technologie studenten willen laten samen werken en leren. En dit skillslab gaat er echt komen!

Recente berichten
Archief
nieuwe logo definitief.png
bottom of page