Netwerk icon.png
Uitgelichte berichten

Visite van Taiwanese denktank

May 27, 2019

Vandaag bezocht CDRI, een Taiwanese denktank, de GezondheidFabriek op zoek naar innovatieve oplossingen voor ouderenzorg en langdurige zorg. Tussen het tolken en fotograferen door bestond er veel interesse in de praktijken en projecten van de Fabriek. Voor de voormalig burgemeester van Tainan, nu hoofd van de delegatie, was het een wederzien. Hij sloot een aantal jaren terug een vriendschapsband tussen Almere en Tainan.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Jouw stad gezonder met technologie en data: verslag

June 13, 2019

1/6
Please reload

Recente berichten

February 6, 2019

Please reload

Archief
Please reload

nieuwe logo definitief.png
Projecten icon.png
Kennis icon.png
Talent icon.png
lab icon.png