Netwerk icon.png
Uitgelichte berichten

MBO College Almere opent Skillslab Zorg & Techniek

June 24, 2019

Confucius zei 'Vertel het mij en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken'. Dit is precies waar ze het nieuwe skillslab voor gaan inzetten. Door leerlingen te laten oefenen met moderne technologie in levensechte praktijksimulatie’s komen hun beroepscompetenties op een hoger plan. 

Het Skillslab is ontworpen voor en door leerlingen Zorg en Techniek, samen met ondernemers.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Jouw stad gezonder met technologie en data: verslag

June 13, 2019

1/6
Please reload

Recente berichten

February 6, 2019

Please reload

Archief
Please reload

nieuwe logo definitief.png
Projecten icon.png
Kennis icon.png
Talent icon.png
lab icon.png