Netwerk icon.png
Uitgelichte berichten

Omroep Flevoland viert 5 jaar GezondheidFabriek

October 16, 2019

Vijf jaar geleden was het project InnovatieFabriek het startsein voor wat vandaag de GezondheidFabriek is. Omroep Flevoland wijdde er een mooi item aan. Wij zijn op de goede weg! Maar samenwerken is moeizaam.

Inderdaad blijkt in de praktijk innoveren in zorg en welzijn veel meer dan een nieuwe technologie ontwikkelen. Deze technologie samen met gebruikers aan de praat krijgen en integreren in ons complexe zorgsysteem hoort ook bij ons vak.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Jouw stad gezonder met technologie en data: verslag

June 13, 2019

1/6
Please reload

Recente berichten

February 6, 2019

Please reload

Archief
Please reload

nieuwe logo definitief.png
Projecten icon.png
Kennis icon.png
Talent icon.png
lab icon.png